بارداری و کودک

عمل هیستروسکوپی رحم، درمان جایگزین دارد؟



سوال
مخاطب نی‌نی‌بان:
من سی سالمه. دو ساله متاهلم. دکتر گفته ضخامت رحمم ۱۶ هست. راهی به غیر از کورتاژ تشخیصی برای درمان هم هست که رو بارداری تاثیر داره؟

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
ضخامت آندومتر 16 و بیشتر از آن، غیرعادی است. اگر پس از ختم قاعدگی بعدی سونوگرافی واژینال انجام دادید و ضخامت آندومتر باز هم بالا بود، قطعا نیاز به کورتاژ تشخیصی و هیستروسکوپی دارید.

Tags

Related Articles

پاسخ دهید


Close