جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان از کشف ۹۵۵ کیلوگرم مواد پیش ساز محترقه دست ساز و بیش از ۴۶ هزار انواع مواد محترقه غیرمجاز دیگر خبر داد.
ایرج خانیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان با انجام اقدامات فنی و پلیس از فعالیت پنج نفر در تهیه و توزیع مواد محترقه و مواد پیش ساز مواد محترقه دست ساز در سطح شهرستان زنجان قرار گرفته و پیگیری موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران در تحقیقات خود دریافتند متهمان قصد دارند مواد پیش ساز محترقه تهیه کرده را در وزنهای کوچکتر بستهبندی کرده و در سطح شهرستان زنجان توزیع کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان ادامه داد: ماموران طی پنج عملیات جداگانه و پس از هماهنگی با مقام قضائی و با رعایت موازین شرعی، قانونی و حفظ حقوق شهروندی به محل اختفای متهمان در سطح شهرستان زنجان اعزام و مورد بازرسی قرار دادند.
خانی پور خاطر نشان کرد: ماموران موفق شدند از محل اختفای یکی از متهمان ۳۲۵ کیلوگرم مواد پیش ساز محترقه از نوع اکلیل و سرنج به همراه ترازوی دیجیتال، نایلکسهای مخصوص ساخت نارنجک دستساز به همراه ۲۳ هزار و ۵۰۰ عدد مواد محترقه غیرمجاز کشف کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان افزود: همچنین ماموران موفق شدند در این عملیاتها از چهار متهم دیگر مقدار ۶۳۰ کیلوگرم مواد پیشساز محترقه از نوع اکلیل و سرنج و ۲۳ هزار و ۱۷۷ عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز کشف کنند.
وی تاکید کرد: در این عملیاتها در مجموع ۹۵۵ کیلوگرم مواد پیش ساز محترقه و ۴۶ هزار و ۶۷۷ عدد انواع مواد محترقه خارجی غیرمجاز کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به دستگیری پنج متهم در این عملیاتها اظهار داشت: متهمان دستگیرشده به همراه اقلام مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
خانیپور بر آمادگی کامل پلیس در روزهای پایانی و چهارشنبه آخر سال تاکید کرد و افزود: پلیس با کسانی که بخواهند با تهیه و توزیع مواد محترقه و خطرناک، جان مردم را به خطر اندازند به شدت و برابر قانون برخورد میکند.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به نزدیکی سال نو و چهار شنبه آخر سال از شهروندان خواست: در صورت مشاهده خرید و فروش مواد محترقه توسط افراد سودجو، با تماس ۱۱۰ موضوع را به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق